Kostenbesparing

Uitzendkrachten bieden jouw organisatie maximale flexibiliteit tegen acceptabele kosten. Ze zijn in te huren voor een onbepaalde periode. Je betaalt slechts de werkelijk gemaakte uren en kunt de overeenkomst altijd stopzetten.

Startende hrm-medewerkers - met een afgeronde opleiding en enige ervaring - biedt pzSearch aan op basis van uitzending vanaf zo'n 45 euro per uur. Ervaren professionals met drie tot tien jaar relevante werkervaring, huur je via pzSearch in voor 50 tot 75 euro per uur, terwijl zeer ervaren (hrm-) managers met meer dan tien jaar relevante ervaring worden uitgezonden voor 90 tot 150 euro per uur.

All inclusive
De tarieven van pzSearch zijn all-in. Dus inclusief alle (werkgevers- en werknemers-) belastingen, alle sociale lasten en inclusief de in de cao opgenomen reserveringen voor vakantiegeld, vakantiedagen en ziekteverlof.

Uitzendkrachten zijn in te zetten voor periodes, variërend van een week tot maximaal drie jaar. Tussentijds kan een uitzendkracht een vast dienstverband worden aangeboden. Na het eerste halfjaar zijn hieraan geen kosten verbonden.

Andere voordelen van het inzetten van een uitzendkracht ten opzichte van een freelancer is het uitblijven van problemen en onduidelijkheden met betrekking tot de Flexwet en het voorkomen van naheffingen in het kader van de Wet Ketenaansprakelijkheid en de Wet DBA.

NEN 4400 certificering
Alle deta- en uitzendmedewerkers van pzSearch worden verloond door de gespecialiseerde organisatie About Payrolling & Services in Weesp. Deze handelspartner van pzSearch is NEN 4400-1 gecertificeerd en staat onder toezicht van uitzendkoepel ABU en de Stichting Normering Arbeid. Dit garandeert jou dat belastingen en sociale premies tijdig, volledig en correct worden afgedragen. Vraag ook andere uitzendbureaus naar hun certificering om je risico's optimaal af te dekken!

De medewerkers worden beloond volgens de CAO voor Uitzendkrachten en bouwen derhalve reserveringen op voor onder meer vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim en feestdagen.