Over ons

pzSearch is als bemiddelaar tussen werkgevers en werknemers in HRM een puur mensenbedrijf. Oprichters Maaike Willems, Michael Boud en Maurice van Uden zijn gepokt en gemazeld in het human resources management.

Maaike op Linkedin Maaike Willems (maaike@pzsearch.nl) werkt nu ruim 15 jaar in de commerciële hrm-branche, laatstelijk als zelfstandig recruiter. Daarvoor werkte zij als managing consultant bij FourMit, verantwoordelijk voor de divisie 'young potentials'. Maaike startte haar carrière bij Adecco en Kelly Services.

Michael op Linkedin Michael Boud (michael@pzsearch.nl) voor client services en Maurice van Uden (maurice@pzsearch.nl) voor de back office. Marcel Geurtsen (marcel@pzsearch.nl) is de financiële man.

pzSearch is onderdeel van de Search & Co Groep, een innovatieve groep van recruitmentbedrijven met als gezamenlijke motto 'Intelligentie in recruitment'.

De intelligentie uit zich onder meer in de zelf ontwikkelde methodiek Candidate Experience Marketing®, de exploitatie van eigen job- en nieuwsportals via About Publishers (op basis van de contentq-technologie) en het eigen recruitmentsysteem Recruity.

De in-huis ontwikkelde technologie van Recruity en contentq is verkrijgbaar als open source software.

Het team van pzSearch met van links naar rechts Michael Boud, Marcel Geurtsen, Maaike Willems (directeur) en Maurice van Uden.

management team