Over ons

pzSearch is als bemiddelaar tussen werkgevers en werknemers in HRM een puur mensenbedrijf. Oprichters Maaike Willems, Michael Boud en Maurice van Uden zijn gepokt en gemazeld in het human resources management.

Michael op Linkedin Michael Boud (michael@pzsearch.nl) is managing partner van pzSearch.

Maurice op Linkedin Ir Maurice van Uden (maurice@pzsearch.nl) gaat over business development, ict en de back office. Hij staat aan de wieg van onze innovatieve software-ontwikkelingen als Recruity (applicant tracking) en ContentQ (volautomatische job- en news portals).

Maaike op Linkedin Maaike Willems (maaike@pzsearch.nl) is interim recruitment manager en loopbaanadviseur. Eerder was zij managing partner bij pzSearch.

Wendy op Linkedin Wendy Post (wendy@pzsearch.nl) is als recruiter verantwoordelijk voor de beste begeleiding gedurende zoektochten naar HR professionals.

Petra op Linkedin Petra Twisk (petra@pzsearch.nl) is onze recruitment sourcer en continu op zoek naar nieuwe HR professionals.

Marcel op Linkedin Marcel Geurtsen (marcel@searchco.nl) is onze financiële man. Hij volgt in deeltijd een studie fiscaal recht.

pzsearch is een initiatief van de Search & Co Groep, sinds 2000 actief in recruitment.

Search & Co is een vooraanstaande speler in de commerciële arbeidsbemiddeling. We zijn naast HRM ook gespecialiseerd in de vakgebieden in contentcommunicatiemarketingcreatie & design en management support. Ons netwerk bestaat uit meer dan 70.000 professionals.

Maar we doen nog veel meer! We ondersteunen onze klanten ook met referral recruitmentoptimaliseren van de candidate journey, het meten van candidate experience en met een unieke webcare service. Sinds 2019 zijn we ook de officieel vertegenwoordiger in de Benelux van Europe's leading employee referral program Firstbird.

Het management bestaat uit twee zwaargewichten in recruitment, met ieder 20 jaar ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling.

Het team van pzSearch met van links naar rechts Michael Boud, Marcel Geurtsen, Maaike Willems en Maurice van Uden.

management team