HR manager (interim)

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'vacatures' voor het actuele overzicht.
Voor NL Mental Care Groep zoekt pzSearch een HR manager (interim).
Functiebeschrijving 
In deze rol stuur je op een motiverende wijze het HR team aan. Deze bestaat uit o.a. vijf HR adviseurs, de HSSE coördinator en de leidinggevenden van de HR administratie/ salarisadministratie. Je stimuleert (team) ontwikkeling en je bouwt mee aan de professionaliteit van het team en fungeert als vraagbaak bij complexe vraagstukken. Verder vertaal je het strategische beleid in een agenda en je draagt zorg voor het uitvoeren van dit beleid in nauwe samenwerking met het team en de CPO. Tevens ben je vanuit de HR discipline verantwoordelijk voor overnametrajecten vanaf de due diligence fase tot aan de integratie van een nieuwe praktijk. Bovendien neem je de lead in HR(-gerelateerde) projecten die in het teken staan van het verbeteren van de employee experience van de medewerkers (o.a. talent management, duurzame inzetbaarheid en de employee benefits). Je bent inhoudelijk sterk en strategisch in je rol als adviseur van de Raad van Bestuur en de managers binnen de organisatie. Bovendien bied je ondersteuning aan de CPO bij de communicatie en overleggen met de diverse Ondernemingsraden binnen de organisatie. Daarnaast deel je relevante informatie met belanghebbenden, bijvoorbeeld op het gebied van wet- en regelgeving. Het inwerken van de in de toekomst geworven collega voor de functie HR manager maakt onderdeel uit van je werkzaamheden.
Gevraagd 
Gezocht wordt een kandidaat met minimaal acht jaar relevante werkervaring, waaronder minimaal vijf jaar ruime leidinggevende ervaring en ervaring op het gebied van HR & projectmanagement. Verder ben je ervaren in het leiden van een project van A tot Z en kun je zelf ook een rol spelen in de uitvoering wanneer nodig. Tevens ben je zowel strategisch als pragmatisch ingesteld en je kunt de vertaalslag maken. Bovendien ben je een ondernemend type, kan je planmatig werken, neem je verantwoordelijkheid, ben je communicatief sterk, heb je overtuigingskracht en weet je alle stakeholders goed mee te nemen en te overtuigen wanneer nodig. Daarnaast ben je zichtbaar binnen de organisatie, maak je verbinding en je bent in staat om op een innovatieve manier organisatievraagstukken te vertalen naar HR oplossingen en vice versa. Je neemt hierin externe ontwikkelingen mee. GGZ-ervaring geniet de voorkeur. Tot slot ben je interpersoonlijk sterk in contacten met collega’s.
Geboden 
Een tijdelijke opdracht wordt geboden voor de duur van vijf tot zes maanden (interim). Z.s.m. starten. Minimaal 36 uur per week. Tarief in overleg. Deels vanuit huiswerken is geen probleem.