Actuele vacatures voor recruiters

Geïnteresseerd in een van de onderstaande posities? Stuur ajb een mailtje met je motivatie, een recent cv en een indicatie van je salariswensen. Meer informatie over onze werkwijze.

Utrecht - Voor de gemeente Utrecht zoek pzSearch een recruiter (interim) voor minimaal 3 maanden en gemiddeld 32-36 uur per week. Uurtarief is max. 70 euro (incl. reiskosten en overige kosten, excl. btw). Samen met andere recruiters binnen dit team, vindt en enthousiasmeer jij de juiste kandidaten om te komen werken voor onze mooie stad. Jij bent het aanspreekpunt voor leidinggevenden over capaciteitsaanvragen, voert stevige intakegesprekken met de verschillende leidinggevenden/vacaturehouders en voorziet ze van instructie en heldere planning en schrijft vacatureteksten. Je zet jobmarketing in, bepaalt de wervingsstrategie, helpt het management met de voorbereiding van gestructureerd interviewen en geeft instructies over het voeren van sollicitatiegesprekken. Daarnaast adviseer je gevraagd of ongevraagd en zorgt voor een prettige candidate journey. 
Alkmaar - Voor GGD Hollands Noorden zoekt pzSearch een Corporate Recruiter (interim) voor minimaal 7 maanden en 32 uur per week in Alkmaar. Uurtarief is max. €75,- incl. reiskosten en overige kosten, excl. btw. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit werving & sourcing, waarbij je actief zoekt naar gekwalificeerde kandidaten. Je bent betrokken bij het selectieproces, waarbij de leiding kunnen nemen en regie kunnen voeren in een selectiegesprek van belang is. Daarnaast onderhoud je relaties met kandidaten zowel tijdens als na het wervingsproces en je werkt samen met verschillende belanghebbenden binnen de organisatie. Dit omvat ook overleg met hiring managers om vacatures te verduidelijken, de wervingsstrategieën te bepalen en feedback te verzamelen over kandidaten.
Gouda - Voor een van onze opdrachtgevers in de kinderopvang zoekt PZsearch een Recruiter (Interim) voor minimaal 5 maanden en 32 uur per week in Gouda. Uurtarief is max. € 70 per week (incl. reiskosten en overige kosten, excl. btw). Als ervaren interim recruiter met een grondige kennis van de wet- en regelgeving binnen de kinderopvang, ben jij bedreven in het optimaliseren van recruitmentprocessen en -procedures door strategische implementatie van processen en automatisering. Jouw rol omvat het opstellen van gedegen wervingsprofielen en het adviseren over effectieve wervingsmiddelen en -activiteiten. Je ondersteunt bij het proactief benaderen van potentiële kandidaten en voert onderzoek uit naar diverse wervingsmogelijkheden om de beste talenten aan te trekken. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het selecteren van CV's en het verstrekken van advies aan het management omtrent geschikte kandidaten. Binnen het team van zeven HR-professionals draag jij bij aan een gestroomlijnde en efficiënte wervingsaanpak, waarbij je nauw samenwerkt met je collega's om de doelen van de organisatie te bereiken en te overtreffen.