Uitzending & detachering HRM'ers

pzSearch is een van de grotere bureaus in Nederland die gespecialiseerd zijn in de uitzending en detachering van hrm-medewerkers.

De toegevoegde waarde van deze focus komt tot uiting in de kwaliteit van de tijdelijke medewerker, de snelle beschikbaarheid en de acceptabele tarieven.

Anders dan algemene uitzend- en detacheringsbureaus weten de medewerkers van pzSearch aan welke eisen tijdelijke hrm-medewerkers dienen te voldoen. En kennen zij deze mensen vaak persoonlijk in de uitvoering van hun professie.

Tarieven
De tarieven kunnen door ons in de hand worden gehouden door lage overheadkosten, de grote respons die wij uit ons netwerk van meer dan 10.000 professionals krijgen op een tijdelijke vacature en door de grote mate van openheid die we hanteren: u ziet precies waarvoor u betaalt.

Het inschakelen van een uitzendkracht of gedetacheerde medewerker via pzSearch levert uw organisatie voordelen op op het gebied van flexibiliteit, kosten en kwaliteit. Zonder uw loonlijst uit te breiden.

NEN 4400 certificering
Alle uitzendkrachten van pzSearch worden verloond door de gespecialiseerde organisatie About Payrolling & Services in Weesp. Deze handelspartner van pzSearch is NEN 4400-1 gecertificeerd en staat onder toezicht van uitzendkoepel ABU en de Stichting Normering Arbeid. Dit garandeert u dat belastingen en sociale premies tijdig, volledig en correct worden afgedragen.

De uitzendmedewerkers worden beloond volgens de CAO voor Uitzendkrachten en bouwen derhalve reserveringen op voor onder meer vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim en feestdagen.

In ons vakgebied van het human resources management zijn we met de certificering en de beloning conform de CAO een uitzondering in Nederland.