Medewerker personeels- en salarisadministratie

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'vacatures' voor het actuele overzicht.
Namens een van onze opdrachtgevers zoekt pzSearch een medewerker personeels- en salarisadministratie.
Functiebeschrijving 
Hij of zij controleert de uitvoering van de salarisadministratie en draagt zorg voor de mutaties van de personeels- en salarisgegevens. Adviseert de directie over mogelijke verbetering van de processen. De medewerker personeels- en salarisadministratie registreert en controleert de ziekmeldingen en geeft deze door aan de betrokken instanties. Hij of zij verzorgt de arbeidsovereenkomsten, de uitbreidingsbrieven en zorgt voor de juiste administratieve verwerking van diverse personeelsregelingen. Volgt de maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van arbeidsvoorwaarden en wetgeving.
Gevraagd 
De gezochte kandidaat heeft bij voorkeur een PDL diploma. Een aantal jaar ervaring met personeels- en salarisadministratie en kennis van ADP zijn een must. Hij of zij is is zeer nauwkeurig, anticipeert en heeft een klantgerichte instelling. Focust zich op het resultaat, denkt in oplossingen en kan goed zelfstandig werken. Woont bij voorkeur in de omgeving Alkmaar.
Geboden 
Geboden wordt een afwisselende functie binnen een informele organisatie voor maximaal 38 uur per week (minder uren zijn bespreekbaar). Een tijdelijke invulling van deze vacature behoort ook tot de mogelijkheden.